HOSPITAL VETERINARI DEL MARESME

30 anys d’experiència


A Hospital Veterinari del Maresme sabem que la teva mascota és molt important per a tu, i per això el nostre compromís és atendre-la amb la màxima professionalitat, oferint un servei de qualitat.

El noste centre disposa d’especialistes que comprenen les diferents disciplines de la medicina veterinària i compte amb l’equipament més modern per poder diagnosticar i tractar els nostres pacients, sigui quin sigui el problema o malaltia que pateixin. Especialitats com la neurologia, malalties digestives, endocrinologia, oncologia, entre moltes d’altres al teu servei pel benestar de la teva mascota.

A Hospital Veterinari del Maresme disposem d’un equip de 25 persones, dels quals 14 són veterinaris. Aquest equip permet oferir un SERVEI MÈDIC-QUIRÚRGIC INTEGRAL les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Portem des del 1986 treballant al teu costat, a la comarca del Maresme. Vam ser els primers en oferir un SERVEI D’URGÈNCIES I CURES INTENSIVES al nostre territori.

A l’actualitat atenem prop de 15.000 consultes anuals, es realitzen al voltant de 1.000 intervencions quirúrgiques i aproximadament 2.000 mascotes són hospitalitzades. A més, som un dels hospitals de referència per més de 200 centres veterinaris de la província de Barcelona.